Rekruttering

HVEM LAVER DIT ARBEJDE, HVIS DU SELV STÅR FOR REKRUTTERING ?

Tid er vores dyrebareste ressource.
Har du regnet ud, hvad det koster dig at ansætte en ny leder eller specialist?

Rekruttering
Se det sådan her:

Det er ofte billigere at få en headhunter – eller ekstern rekrutteringsekspert – til at stå for rekruttering af jeres nye leder eller specialister.

 

GØR DET DU ER BEDST TIL – LIGESOM OS 

Vi finder potentialet
- og sørger for det rette match

Hos ontops handler det til dagligt om rekruttering, om at se potentialet i mennesker og om at matche dem til det job, de passer bedst til. 

Vi har hands-on erfaring fra specialist- og ledelsesroller i store internationale virksomheder – og i små start-ups. 

Vi har ekstensiv erfaring med personlighedstests, professionel rådgivning og interviewtekniske færdigheder. Det gælder både i forhold til vores kandidater og vores kunder. 

ontops er din objektive sparringspartner – også når det gælder om at finde den leder eller specialist, der kan bidrage til udvikling af teamet.  

Rekruttering med erfarne konsulenter

Rekruttering med ontops:

ontops kan tilbyde mere end 25 års ekspertise fra leder-og specialistroller i life science branchen. Vi har udover et særdeles stort netværk, hands-on erfaring indefra og har derfor et indgående kendskab til processer, krav og forventninger til kvalitet. Især når det gælder de rette medarbejdere. 

Måske vigtigst af alt, så interesserer vi os for mennesker og kigger på både de faglige og personlige kompetencer der er behov for. Vi skaber relationer og det er derfor vi arbejder ud fra følgende kerneværdier: 

SKAL VI OGSÅ FINDE DET BEDSTE MATCH TIL DIN VIRKSOMHED?

Et forløb med rekruttering hos ontops:

FORLØB MED REKRUTTERING ER ALDRIG ENS. LIGESOM INGEN MENNESKER ER DET. 

Vi leverer skræddersyede forløb der tilgodeser dine behov og ønsker.  

Du kan vælge et komplet rekrutteringsforløb hos os, og du kan få en tilpasset løsning, hvis du ikke ønsker hjælp til alle dele af et ansættelsesforløb.  

Vi kan også hjælpe dig med Executive Search (headhunting) – altså i særlige omstændigheder, hvor virksomhedens (eller dennes bestyrelse) ønsker at indlede en diskret søgning efter den rette profil til en nøgleposition, uden at stillingen slås offentligt op.. 

Hvis du vil vide mere så kontakt os og få et tilbud på din næste rekruttering. 

'Vi har bestemt været tilfredse, og det har været meget værdiskabende, at du både har fundet nye spændende kandidater til os samt lavet grundige testforløb med de relevante kandidater. Så vi skal bestemt nok holde dig i tankerne en anden gang.'
headhunting sjælland - headhuntingfirma
Lene, HR Director
Kunde i et internationalt rekrutteringsforløb

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få inspiration til ledelse, karrierevalg og personlig udvikling