Personlig udvikling
- DIT POTENTIALE

Du har dit liv i dine hænder

 

Personlig udvikling er en bred psykologisk betegnelse for en forandringsproces. Når vi taler om at udvikles som person, er vi indstillet på at gøre en indsats for at forandre vores livsstil, handlemåder eller kompetencer. 

Det kræver HANDLING. Er du klar til den proces?

 

Den bevidsthed du får om dit potentiale i et personligt udviklingsforløb, kan skabe varig forandring for dig. 

Personlig udvikling handler om, at du udnytter alle de ressourcer, du har til rådighed. Både når det gælder dig som person, din rolle i dit kærlighedsliv og din personlighed på jobbet. Men er du helt klar over, hvilke ressourcer du rummer?

Bruger du egentlig dit potentiale?

Vælg mellem disse personlige udviklingsforløb:

Personligt udviklingsforløb med udgangspunkt i håndanalyse – Opdag dit Livsformål og Unikke Potentiale

Søger du dybere mening med livet? Håndanalyse er et særdeles præcist redskab til at afdække dine personlige ressourcer og kompetencer. Du får indsigt i dine reaktionsmønstre, følelser og skjulte kompetencer gennem denne unikke metode.

En håndanalyse præsenterer en konkret og direkte forståelse af dig selv, så du kan maksimere egne ressourcer og frigøre dit potentiale. Den identificerer præcist dine udfordringer og hvordan du kan overvinde dem.

Du har helt bogstaveligt:

’Dit liv i dine hænder’

En håndanalyse er det mest direkte og ’håndgribelige’ redskab til at forstå dig selv, og er din helt egen og unikke manual til bevidst, personlig udvikling.

I et forløb med udgangspunkt i håndanalyse identificerer vi dit potentiale og hvad der skal til for at integrere det i dit liv. Forløbet består af 5 sessioner henover en periode på 5-6 måneder. Hver session varer 1,5-2 timer, og der vil være hjemmeopgaver imellem hver session.

VIL DU VIDE, HVAD DIT UNIKKE POTENTIALE ER?

Læs mere om potentialeforløbet her:

ONTOPS Potentialeudviklingsforløb

The two most important days in your life is the day you're born,
and the day you find out why

Læs mere om håndanalyse her >

Personligt udviklingsforløb med udgangspunkt i traditionelle, psykometriske personlighedstests

Vi tilbyder også udviklingsforløb, hvor vi anvender traditionel psykometri og adfærdsprofiler bla. fra testudbyderen Thomas Int. eller fra Saville Consulting til at identificere dine naturlige præferencer i kombination med personlig rådgivning og coaching. 

When you can't control what's happening, challenge yourself to control how you respond to what's happening.
That's where your power is.

Du kan vælge mellem et forløb på 3 eller 5 sessioner (for Potentialeudviklingsforløb er minimum 5). 

Der er naturligvis altid mulighed for at tilkøbe enkeltsessioner. 

 

mine kompetencer er din tryghed

 

Jeg er naturligvis certificeret i både håndanalyse, og de psykometriske tests der anvendes i udviklingsforløbene. Derudover har jeg forskellige ledelses- og coaching uddannelser bag mig. Du er kort sagt i trygge hænder når du starter i et forløb hos ONTOPS.  

Du kan læse mere om Berit Tops’ kompetencer HER 

Det var en kæmpe positiv overraskelse. Jeg kendte lidt til analysen i forvejen men havde slet ikke regnet med at gå ud med så mange ”beskeder” og svar på mine dybeste mønstre – helt fantastisk. Man skulle tro at du kendte mig! Jeg er selv certificeret i mange profilværktøjer som jeg bruger i mit arbejde men jeg har aldrig prøvet et værktøj med så stor træfsikkerhed og præcision. Jeg er imponeret. Berit har en fantastisk evne til at formidle og sætte sig i modtagerens sted. På en skala fra 1 – 5, får du 5 ! Det ville være fantastisk hvis jeg kunne bruge et sådant ”værktøj” i mit arbejde som karriere- og ledelsesrådgiver.
livsformål - håndanalyse
Anne Marie Valentin
Karriererådgiver
Tusinde tak for en overraskende (positiv) gennemgang af mine hænder 🙏🏻🥰 Det har givet stof til masser af tanker om mit egentlige livsformål. Og selvom jeg har arbejdet med personlig udvikling i mere end 30 år, så fik jeg en helt ny vinkel på dele af mit livsformål…. Som har givet anledning til både reflektion og nysgerrighed 🤩 Berit er en knald dygtig håndlæser samt en blændende formidler, så jeg er happy, nysgerrig og sulten “på mere” 🙏🏻
Natascha Wordolff
Direktør
At få lavet en håndanalyse hos Berit, har fået endnu flere brikker i mit livs puslespil til at falde på plads. Jeg kunne i høj grad genkende mig selv og min adfærd og Berit har på en professionel og kærlig måde vist mig de områder, jeg med fordel kan arbejde videre med i min personlige udvikling. Det har været en meget lærerig oplevelse, der har givet mig en dybere indsigt i mig selv og nogle helt konkrete værktøjer, jeg kan bruge i min hverdag, og så er Berit bare en fantastisk formidler, der brænder for at hjælpe mennesker til deres fulde potentiale. De varmeste anbefalinger fra mig.
Tine Rasmussen
CFO

Tilmeld dig nyhedsbrevet