Outplacement

Outplacement

SKAL I SIGE PÆNT FARVEL TIL EN VÆRDSAT MEDARBEJDER?   ​

Vi er klar til at hjælpe din medarbejder godt videre.

Vi hjælper blandt andet med karriererådgivning, kompetenceafklaring, værktøjer til jobsøgning, coaching & sparring

Outplacement i et forløb:

Et forløb med outplacement foregår typisk, når en virksomhed er nødt til at reducere antallet af medarbejdere. Af den ene eller anden årsag. Det er aldrig en behagelig situation. Hverken for den opsagte medarbejder eller for virksomheden.  

Er du som medarbejder blevet afskediget, opstår et naturligt behov for at finde ud af, hvad fremtiden bringer. Og især; hvilke muligheder der findes. Vi ser på dit potentiale, og anvender en kombination af coaching og karriererådgivning i vores personligt tilrettelagte outplacementforløb.  

Every minus is half of a plus
waiting for vertical awareness

Send din opsagte medarbejder godt videre!

CSR (corporate social responsibility) betyder, at en virksomhed arbejder målrettet med at integrere socialt hensyn (og bæredygtighed i et miljømæssigt henseende).   

Når der er tale om CSR og outplacement, er det delen med socialt ansvar, der kommer i spil. Hjælper du en opsagt medarbejder videre, udviser du og virksomheden social ansvarlighed med stor omtanke for dine medarbejderes muligheder og trivsel.   

Outplacement skaber værdi for medarbejdere og virksomhed

Vælger du at tilbyde et outplacementforløb til en afskediget medarbejder, viser du først og fremmest et socialt ansvar overfor den pågældende person. I et større perspektiv har det også en positiv effekt på din virksomheds image, og bidrager derfor til branding af virksomheden, gennem de medarbejdere der bliver tilbage, og de nye medarbejdere virksomheden ønsker at tiltrække. 

Vi har det jo alle bedst, når vores kolleger behandles med respekt og omtanke.  

En afskediget medarbejder bliver ambassadør for din virksomhed

En opsigelse vil for de fleste bringe mange følelser i spil. Det giver anledning til alt fra vrede til depression og en følelse af utilstrækkelighed.  Outplacement  er med til at minimere de negative følelser hos en opsagt medarbejder. Et succesfuldt forløb med outplacement  sender i stedet en tidligere ansat videre som ambassadør for din virksomhed.

Medarbejderen er blevet hjulpet godt på vej videre, og det vil vedkommende huske virksomheden  positivt  for.  

Hvad koster outplacement?

Et outplacementforløb koster jer sikkert ikke engang en månedsløn. Derfor er de økonomiske omkostninger godt givet ud set i forhold til den respekt og det omdømme, virksomheden får til gengæld. 

Tak for den fantastiske støtte og opbakning, du har givet mig i processen. Du har lært mig at lytte til hvad jeg gerne vil, hvilke drømme og ønsker jeg havde omkring et job og at det kan være sundt at flytte sine grænser for at nå dertil. Oveni kan jeg oplyse, at jeg i 2021 har fået ca 50 nye kontakter - og er blevet kontaktet af 2, som var interesseret i at tilbyde mig et job, efter de havde set mit indlæg om mit nye job. Så sender dig ofte en taknemmelig tanke - for uden mit forløb hos dig, var jeg aldrig kommet hertil.Kan kun anbefale dig på det varmeste til andre, der kommer i samme situation som jeg.

outplacement - sjaelland - karriereforløb - ontops

Skal din medarbejder hjælpes godt videre?