OM

ontops Rekruttering og Udvikling er et rekrutteringsbureau med særlige kompetencer indenfor life science. Berit Tops der står bag Ontops  er ekspert indenfor karriererådgivning og bevidst personlig udvikling.

I Ontops er omdrejningspunktet mennesker, og vi har en holistisk tilgang til alle opgaver. Hvad enten det er til en rekruttering eller en udviklingsopgave. Vi tror på at vi er hele mennesker – med hjerte, hånd og hoved – og hver især har vores unikke potentiale. Det gælder bare om at blive bevidst om det. Og bruge det rigtigt.

Hus Ontops får du en samarbejdspartner der er dedikeret, passioneret og en personlig og nærværende dialog.  

I Ontops er kerneværdier er tillid, troværdighed og tryghed, og vi værdsætter personlige relationer højt.  Med udgangspunkt i mange års teoretisk og praktisk erfaring i ledelses- og specialist funktioner leverer vi ydelser af høj kvalitetmed særlig ekspertise i life science branchen. Derudover har vi også særligt kendskab til rekruttering og headhunting i Grønland.  

Vi har løst opgaver for både store og små life science virksomheder/start-ups. Derudover er vi en fast samarbejdspartner for flere private virksomheder, og har erfaring fra både den offentlige sektor, for revisionsselskaber, for detailhandlen og flere andre. 

Vi siger ikke ja til alle opgaver, men vælger vores kunder og opgaver med omhu.   

I Danmark samarbejder vi med udvalgte, tilknyttede partnere, der ligeledes har mange års erfaring indenfor rekruttering og udvikling

Berit Tops
Direktør, karriererrådgiver, farmaceut, coach og håndanalytiker

Berit Tops står bag ontops ApS, hvor hun siden 2008 har arbejdet med både store og små virksomheder i Danmark og udlandet, primært indenfor life science branchen.  Berit har i de seneste 10 år beskæftiget sig med rekruttering, karriererådgivning, ledelse og udvikling af (top)ledere, selvstændige og andre, helt almindelige mennesker 

Berit har med sin baggrund som cand. pharm, siddet i forskellige internationale specialist- og lederstillinger i pharmabranchen igennem årene, bl.a. også i Holland hvor hun har boet og arbejdet i en årrække. Berit har løbende efteruddannet sig indenfor ledelse og Human Resource Development (Masterudd., DPU),og har diverse certificeringer, herunder certificeret håndanalytiker fra det grundlæggende IIHA i USA, certificeret PPA practitioner, certificeret GIA practitioner, Business- og Life coachEnneagram practitioner.

karriereraadgivning - headhunting - rekruttering - outplacement

ontops Rekruttering og Udvikling benytter sig af freelance samarbejdspartnere til search og rekruttering, så vi har de nødvendige og kvalificerede ressourcer til tiden.

Du kan være helt tryg.

 

Hos ontops finder du også vores faste samarbejdspartnere:

Mikkel
kreativ assistent & videographer
videographer - kreativ assistent
louise
Marketing & websiteadministration

Referencer

headhunter ontops sjælland - københavn

Logoet i ontops skal symbolisere at vi alle til enhver tid bruger vores

HJERTE – HÅND – HOVED

i et unikt samspil af vores emotionelle-, handlings- og rationelle kompetencer. 

Alle opgaver i ontops løses udfra dette holistiske menneskesyn.